BADRUMSRENOVERING I STOCKHOLM

Har du ett badrum som skulle må bra av en rejäl uppfräschning eller någon form av förändring för att passa dig och ditt hem ännu bättre?

Badrummet är ett av de absolut viktigaste rummen i ett hem. Just därför är också kraven vid en badrumsrenovering oerhört höga, men vi på Garant har allt det som krävs för att fullända jobbet. Med allomfattande kunskap, erfarenhet från tidigare renoveringar och egna VVS-montörer besitter vi både kapacitet och behörighet att rå om samtliga delar av processen. Planering, inköp, rörläggning, plattsättning, målning och golvvärmeinstallation. Vad du än önskar för ditt nya badrum ser våra kunniga hantverkare till så att allt blir korrekt utfört i linje med samtliga av dina personliga önskemål.

Planering – Nyckeln till en lyckad badrumsrenovering

För en lyckad renovering krävs noggrann planering och ett kunnigt utförande som tillsammans borgar för både funktionella, snygga och säkra badrum. Varenda liten detalj måste övervägas för att inte missa något essentiellt eller riskera att fatta beslut som man kan ångra någon gång i framtiden. Känns det förvirrande eller behöver du inspiration delar vi givetvis gärna med oss av all erfarenhet och kunskap vi samlat på oss under åren.

Lista upp alla behov som badrummet behöver fylla och vilka funktioner som ska prioriteras. Vill du exempelvis ha dusch eller badkar? Ska badrummet framförallt vara praktiskt eller komfortabelt och finns det speciellt behov inom familjen som måste tillgodoses? Därefter kan du gå vidare till ditt stilval för att välja kakel, klinker, färger och belysning med mera som matchar din personliga stil.

Smygkik på ditt nya badrumNär man planerar inför en större renovering kan det många gånger kännas svårt att föreställa sig det färdiga resultatet med den placering och färgsättning man valt ut. Det är också därför vi valt att erbjuda rittjänst till samtliga av våra kunder där vi ritar upp badrummet i 3D med just de plattor, möbler och inredningsdetaljer som valts ut. Tryggt för dig och hjälpsamt för oss i målet att skapa badrum som stämmer överens med allt du drömmer om.

Skräddarsydda badrum efter önskemål och behov

Oavsett vad du har för mål med ditt nya badrum så har vi allomfattande kunskap att rå om samtliga delar av projektet. Vi har snickare som löser allt från golv till fasta möbler, egna VVS-montörer som fulländar renoveringen och certifierade målare som sätter pricken över i:et. Skulle du vilja slå ut en vägg för att göra utrymmet större eller behöver du förändra något i dess befintliga planlösning för att få fram ditt eftersökta resultat? Inga problem är för stora eller omöjliga att lösa med erfarenhet från mängder av ombyggnationer.

Snickare
VVS-montörer
Målare
Rittjänst
Elektriker
Plattsättare

Hos oss finns all kompetens samlad under ett och samma tak så att du aldrig behöver krångla med att kontakta flera entreprenörer eller riskera strul i arbetsflödet.

Badrumsrenovering med hjälp från ett riktigt proffs

Även om trivsel och utseende är centralt för en lyckad badrumsrenovering är det minst lika väsentligt att allt blir korrekt utfört för att undvika fuktskador och kostsamma risker. När du anlitar oss för att förverkliga din badrumsrenovering kan du alltid känna dig trygg med att allt arbete är fackmannamässigt utfört av behöriga hantverkare enligt stående bransch- och byggregler. Givetvis väljer vi oavkortat högkvalitativa produkter och godkända material som garanterar hållbara, prisvärda och snygga resultat. Vi är också fullt försäkrade för allt arbete och lämnar garanti på den renovering som genomförts. Innan vi lämnar vill vi också försäkra oss om att du känner dig tillfreds med vårt arbete och tillsammans genomföra en grundlig besiktning.

Vi renoverar badrum i hela Stockholm

När du planerar för en badrumsrenovering är valet av entreprenör extra viktigt, men när du anlitar oss kan du känna dig säker inför alla moment av processen. Vi kan följa med dig hela vägen från planering och projektering fram till en slutbesiktningen. Glöm heller inte att du kan nyttja Rot-avdraget som kan ge dig upp till 30% avdrag av kostnaden för vårt utförda arbete.

Referenser